Nye Multistar S3

22/09/2015, 15:18

Nyheten Multistar S3 – Det perfekte lille stjernesiktet med de samme profesjonelle egenskapene som sine storebrødre  .

Multistar S3 imøtekommer alle krav til mindre og mellomstore anlegg. Det kombinerer lave kostnader med høy kapasitet og kvalitet som tidligere bare kunne leveres av stjernesiktmodellene i L og XL klassen.

Perfekt i en oppstart

En matebunker med kapasitet på inntil 3,5 kubikkmeter sørger for en jevn mating, mens det 2,1 kvadratmeter grovsiktedekket og 3,9 kvadratmeter finsiktedekket effektivt sikter materialet som mates inn. Transportbeltene leverer de ferdigsiktede varene med høyde nok til at en operatør med hjullaster får tid til å kjøre unna varene imens det siktes. Operatøren på siktet vil fort ha hendene fulle da S3 kan oppnå en kapasitet på inntil 100 kubikkmeter pr time.

Bygd på krokløftramme

Bygget på en krokløftramme er sikteverket lite, kompakt og har mobiliteten slik at det enkelt kan flyttes rundt på flere lokaliteter. Som på de større stjernesiktene i Multistar serien kan siktet benyttes til å sikte kompost, hugget grøntavfall, bark, energiflis og knust returtrevirke. Samtidig er nesten alt av ekstrautstyr som på de store stjernesiktene tilgjengelig – Vindsikt for mellomfraksjon, Flere typer siktestjerner å velge imellom i siktedekket, skifte fra 3 til 2 fraksjoner, forhøyet vegg i matebunker og mye mere.

Ny drakt

Dører av tynne stålplater beskytter dieselgenerator og hovedkomponenter. Resten av siktets komponenter beskyttes mot støv og skitt av en tykk presenning som sparer mye ekstra vekt og samtidig gir siktet et distinkt særpreg. Ved å rulle opp presenningen langs sidene får man enkel tilgang til siktets øvrige komponenter.

Erfaring gjør forskjellen

Naturlig nok har S3 blitt bygd etter prinsippet og med de godt utprøvde høykvalitetskomponentene som de ansre siktene i Multistar serien. Det grove siktedekket før det fine gir en høy kvalitet på det siktede materialet, behøver mindre sikteareal og beskytter finsiktedekket fra større og tyngre gjenstander som ellers ville forårsake slitasjepå de mindre stjernene. S3 har det patenterte CLEANSTAR®, som er et enkelt og effektivt rensesytem for hele siktedekket. Dette systemet sørger for at kapasiteten og kvaliteten holder seg på et høyt nivå til tross for forandringer i inputmaterialet. Som på Komptech sine andre stjernesikt så justeres ønsket partikkelstørrelse enkelt fra kontrollpanelet. Alle komponenter på sikteverket er drevet av strøm fra den innebygde dieselgeneratoren. Dette gir en høy ytelse og et lavt dieselforbruk med lave utslipp. Den nye Multistar S3 imøtekommer Komptech sine strenge krav til green efficiency® kriteriene.

More news...