Om oss

DSC_0232Velkommen til Magne Gitmark & Co AS

Magne Gitmark & Co AS er maskinforhandler med over 40-års erfaring i det norske markedet.
Vi har tilholdssted i Lillesand og har ca 25 ansatte.
Vi er importør og forhandler av Komptech spesialmaskiner i Norge. Magne Gitmark & Co er en av landets ledende og lengstlevende importører av et bredt spekter av maskiner til avfallsbehandling.
Vi tilbyr ledende teknologi fra Europas beste leverandører på bl.a. flis-, og avfallskverner, trommelsikt, stjernesikt, kompostmaskiner, avfallspakking, suge-, og spylebiler, spylevogner og tilbehør.

www.gitmark.no

 

 

Komptech er en av våre største maskinleverandører og er ledende internasjonal leverandør av av maskiner og systemer for mekanisk og mekanisk-biologisk avfallsbehandling og tilvirking av biomasse /energiflis som fornybar energikilde
Produktporteføljen inkluderer mer en 30 forskjellige typer maskiner, som alle dekker behandlingsområdene innen moderne avfallsbehandling – kverning, separering, sikting og biologisk behandling. Komptech har sitt hovedkontor i Frohnleiten, Graz i Østerrike hvor også flere av maskinene produseres. Videre har Komptech en stor fabrikk i Oelde, Tyskland hvor sikteverkene produseres.

Ved å kombinere de riktige maskinene fra vår produktportefølje med andre ledende produsenter, kan vi levere komplette løsninger på avanserte avfallsbehandlingssystemer
Vårt fokus er alltid innovative teknologiløsninger som sikrer maksimal kundetilfredshet.

www.komptech.com

Logo Gruen auf Weiss