Nyheter

Nye CRAMBO 6200 direct i full drift på Lindum!

19. mars 2015
Vi gratulerer Lindum AS i Drammen med ny Crambo 6200 direct fliskvern!
Lindum_titel

Bildet over fv: Daglig leder Arnfinn Førsund i Lindum Bioplan og driftsjef Aud Helene Rosenvinge i Lindum foran sin nye Crambo 6200 direct fliskvern.

Etter mange års erfaring med leverandører av fliskverner og med økende volumer på hugging og knusing av hageavfall og trevirke var tiden inne for nyinvestering av kvern hos Lindum i Drammen. Etter en leieperiode av vår demomaskin Crambo 5200 direct ble Lindum overbevist om at den nye Carmbo direct utgaven produsert av Komptech i Østerrike var den rette investeringen for det stadig voksende avfallsselskapet i Drammen.
printfiles 4

Over: Operatør Egil Pedersen mater maskinen med trerøtter og hageavfall.

Lindum dro til skikkelig og bestilte modellen Crambo 6200 direct på belteunderstell, som er den største og kraftigste modellen i Crambo serien. Den faste operatøren på Cramboen Egil Pedersen gidder ikke å kaste bort tiden med å sitte å vente på at kverna skal bruke tid på å svelge unna materialet som han mater oppi med en stor Volvo gravemaskin. Høyest mulig kapasitet samt samt det nye konseptet “Green Efficiency – Less fuel – more Power” (Oversatt Mindre drivstoff og høyere ytelse) gjorde at også ledeslen på Lindum bestemte seg for den nye Crambo direct maskinen som har  ny og effektiv drivlinje med et lavere drivstoff forbruk på inntil 30% og med høyere opp til10% enn hydrauliske kverner i samme klassen. Crambo serien som Gitmark har importert og solgt i Norge med stor suksess siden 2001, har siden den gang fått flere”facelifts” og enda flere tekniske finesser og detaljer som en erfaren maskinoperatør vil sette stor pris på.
2015-02-18 007 (2)

Bildet over: Thomas Helle (Gitmark) og operatør Egil Pedersen fra Lindum foran den nye Cramboen.

Mer om Lindum sin nye Crambo 6200 direct:
CATERPILLAR  C18 583 hk Motor Tier 4f
EGR(Exhaust Gas Recirculation) og AdBlue
Belteunderstell
Forlenget transprotbelte
Belteunderstell
Radiostyring
Sentralsmøring
Arbeidslys (i motorrom og på utsiden)
Kraftig justerbar neodym overbandsmagnet med sideutkast
Raskt skifte av rister på 10 min (80mm – 350mm) via sideveggen på kvernaVi gratulerer Lindum med sin nyinvestering og ønsker lykke til med de 100.000- vis av fremtidige tonn med trevirke som skal igjennom kverna!Mer om Lindum og deres forretningsområder finner du på www.lindum.no

Vedlegg: